064 271 62 60 office@lmsistem.rs

Segmentna garažna vrata

Segmentna garažna vrata - Beograd “LM Sistem” proizvodi, isporučuje i montira automatska, segmentna, termoizolovana garažna vrata po Vašim dimenzijama. Segmentna garažna vrata su izrađena od specijanih panela, odnosno segmenata. Kako bi se omogućila hidro-termna izolacija, kao i funkcionalnost cele konstrukcije, međusobno spajanje je urađeno specijalnim okovima. Segmentnim garažnim vratima čelik daje veliku postojanost i masivnost, dok plastifikacija obezbeđuje zaštitu svakog segmenta.

Sa unutrašnje strane segmentnih vrata, koristi se panel koji je ojačan jakim čeličnim pločama, koje omogućavaju sigurno fiksiranje šarki, kao i drugih dopunskih elemenata.

Za izradu segmentnih vrata koristi se lim debljine 0.80 galvaniziranog čelika sa polimernom prevlakom, čime je obezbeđena zaštita od korozije i veća čvrstoća.

Segmentna garžna vrata će se na najoptimalniji način uklopiti u bilo koji enterijer Vašeg objekta.

Karakteristike:
* max visina - 5000 mm
* max sirina - 6000 mm
* debljina - 40 mmRolo i segmentna garažna vrata - Beograd Rolo i segmentna garažna vrata - Beograd Rolo i segmentna garažna vrata - Beograd Rolo i segmentna garažna vrata - Beograd